Velkommen hjem!

Bekkestua er i rivende utvikling, og har utviklet seg til å bli et svært hyggelig sentrum med variert bebyggelse og hyggelige butikker, kafeer og restauranter. Kolsåsbanen gjør Bekkestua sentralt i forhold til Oslo og omverdenen.

Vi har gleden av å presentere «Villa Bekkestuene», et lite boligsameie bestående av ca. 33 leiligheter – alle med god standard og gjennomtenkte planløsninger. Prosjektets forholdsvis lille skala og omfang skulle passe godt om du vil bo sentralt, men samtidig litt tilbaketrukket og privat. Mange har vært i kontakt med oss det siste året, og meldt sin interesse for Villa Bekkestuene. Vi håper leilighetene faller i smak, og at du finner en som kan passe som ditt nye hjem.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren til en ny, mer aktiv livsstil. På Bekkestua ligger alt til rette for en enklere hverdag; fine turområder, hyggelige kafeèr, restauranter, butikker, vinmonopol, apotek og kollektivtransport.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet.

Vi ønsker deg og dine nærmeste
velkommen hjem!

33 nye leiligheter
sentralt på Bekkestua

Hvilken passer best for deg?

Villa Bekkestuene omfatter 33 leiligheter, fordelt på 4 “byvillaer”. Finn den leiligheten som passer best for deg ut i fra planløsning, pris og areal.

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister.

Vår entreprenør vil sikre deg en god håndtering av tilvalgsprosessen, og gleder seg til å tilpasse din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

Føl deg hjemme

i Villa Bekkestuene

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne selveierleilighet i Villa Bekkestuene.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset.

Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Inne får flere av leilighetene gasspeis. Alle oppganger og innvendige fellsearealer får et tiltalende og representativt preg. Heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

En ny leilighet
i Villa Bekkestuene

leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Leiligheter som får gasspeis, vil ha mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse (uttak til gassgrill, mot et tillegg i pris).

Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i. Gasspeisene er tilpasset bruk av Biogass som brensel, etter nye forskrifter.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom en klassisk eller moderne stil på ditt nye kjøkken.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig.

På bad, hall, gang og entrè leveres downlights som belysning i himling. Tak i stue, kjøkken og soverom kan himles ned og leveres med downlighs, mot tillegg i pris.

Veggene males i lyse farger. Du kan velge blant flere utvalgte standardfarger.

Nytt, moderne og
gjennomtenkt

for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Villa Bekkestuene gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og stål. Dette gir husene et lunt og representativt preg.

Alle leilighetene får sin egen private uteplass i tillegg til felles opparbeidet uteområder.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

Bo i fredelige
omgivelser

med kort vei til det du trenger

I Villa Bekkestuene bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. Leilighetene ligger høyt og fritt oppe på en liten kolle, med hyggelig utsikt til omgivelsene rundt. De øverste leilighetene vil kunne se fjorden. Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå igjen hjemme, har du et bredt kollektivtilbud i nærheten.

Bekkestua sentrum byr på et godt utvalg av hyggelig bakerier, restauranter, kafeer og butikker. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Alle priser i Villa Bekkestuene er faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Sett ditt eget preg

på drømmekjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. I Villa Bekkestuene kan du velge mellom et klassisk Herregård kjøkken med profilerte fronter, eller Horisont som har en moderne look, med slette fronter og innfreste grep som markerer kjøkkenets rene linjer.

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra Sigdal. Som tilvalg kan du kostnadsfritt velge mellom Sigdal Herregård palett eller Sigdal Horisont palett, med hvit eller sort homogen laminat benkeplate, eller hvitlasert eik benkeplate. Velg mellom 19 forskjellige malte farger på ditt nye kjøkken.

Det leveres helintegrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.

Du kan velge blant 30 ulike farger og mønster på laminat benkeplate, uten tillegg i pris.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Arkitekten

om Villa Bekkestuene

Boligprosjektet ligger sentralt på Bekkestua, i et område preget av både eneboliger og leilighetsbygg. Bebyggelsen utgjør et nytt og moderne boligtun med fire punkthus på et platå hevet over gatenivå med grønne overganger mot omgivelsene.

Bekkestua sentrum er i en transformasjonsfase mot et mer kvalitativt urbant preg med bolig, shopping og næring. Bolighusene er derfor del av en urban bymessig fortetning av Bekkestua, beliggende i parkmessige omgivelser. Høyder avtrappes mot Gjønnes i vest og brytes ellers opp med varierende romslige private balkonger og terrasser.

Arkitekturen er moderne med lyse teglbygg og innslag av mørkt tre, glass og grått stål. Samtidig som arkitekturen er inspirert av eksisterende ny utbygging på Bekkestua Syd med mye glass for solinnslipp og utsikt, er dette prosjektet skalert ned mot et villapreg.

En steinsatt mur langs Bærumsveien gir prosjektet karakter i forholdet mellom offentlig gateløp og mer private forhager.

Vår intensjon er å skape lyse og praktiske leiligheter, optimalt plassert for sol og utsikt mot syd og vest. Leilighetene vender hovedsakelig ut mot romslige, private terrasser og balkonger.

De grønne utearealene opparbeides rundt hele eiendommen, med fokus på et estetisk samspill med , benker og møteplasser på tunet mellom bebyggelsen. Dette skaper et positivt supplement til hver enkeltes private utearealer.

Bolighusene i tre til fire etasjer ligger på et samlet lokk integrert i den eksi-sterende kollen over underliggende parkering for biler og sykler samt boder.

Det er lagt vekt på praktiske løsninger med enkel tilgang til de fire punkthusenes individuelle heis og trapperom via en felles hovedinngang fra gateplan. Hovedinngangen inneholder felles postkasser og merkede, belyste sikre traseer til underjordiske parkeringsplasser, sykler og boder for beboerne.

Villa Bekkestuene har også separate innganger som kan nås fra felles tun via opparbeidet gangsti på nordsiden av bebyggelsen mellom Bærumsveien og Gjønnes.

Hans Bernhard Biserød & Kai Robert Gundersen
Partnere og faglige ansvarlige – Sivilarkitekter MNal, Make arkitekter aS

SIKKERHET FOR
GJENNOMFØRING

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Villa Bekkestuene står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 kvm handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

Avstander

60
Oslo Gardermoen
200
Buss
200
T-bane
300
Treningssenter
300
Bekkestua senter
200
Post i butikk
200
Dagligvare
300
Apotek
300
Vinmonopol
400
Bensinstasjon
600
Barnehage
800
Barneskole
1
Ungdomsskole
900
Videregående skole